UTCDP, ultimes novetats

Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.
UTCDP

Ja entrem en el compte enrere, 3 dies ens queden pel nostre repte, per allò que ens hem esforçat, treballat i estem suant per fer-ho el millor possible! Ja ho tenim ahí!

Hem rebut l’ajuda i l’assessorament de David Nadal amb la dieta a seguir la setmana prèvia a l’ultra, igual que en l’estratègia de nutrició i hidratació pels 90 km! La nutrició és un pilar fonamental en les carreres de llarga distància i on anem a utilitzar tots els productes de PowerGym Nutrition com són barretes, gels, sals, isotònics i recovery que ens han anat i ens van tant bé en les curses de trail running.

Tenim una sorpresa i uns “detallets” que esperem que estiguen preparats pel divendres i així poder compartir-ho amb tots els que esteu seguint aquest repte! No farem cap espòiler, però us agradaran, estem segurs!

Us recordem que podreu seguir com anem avançant en el recorregut gràcies al Garmin Live i farem stories i pujarem fotos i vídeos en les xarxes socials de PF Entrenaments (Instagram, facebook i twitter), perquè vegeu per on estem passant i quina careta fem!

Pel dissabte volem apel·lar al sentit comú de tots els que ens acompanyareu, participareu i ens ajudareu, per favor recordeu que cal seguir els protocols Covid19, evitem massificar-se, mantenim les distàncies de seguretat, evitem tocar-se i xocar les mans, utilitzem hidrogel i fem ús de la mascareta.

D’altra banda, volem fer conscient als amics i amigues que ens acompanyaran de la responsabilitat personal en aquesta situació, i que si qualsevol persona té símptomes, si ha estat en contacte amb algú que ha donat positiu, per favor, ens faça el seguiment des de casa. Si a qualsevol de nosaltres ens passa això serem els primeres en tindre cabet i per molt que ens dolga quedar-se a casa, esperem que ho entengueu.

Per últim volem insistir en el sentit comú dels compis que ens acompanyaran en alguns trams, per adaptar-se al ritme dels 4, ja siga anant més ràpid o més lent del que esteu acostumats.

Per finalitzar volem transmetre com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors que ens ho faciliten tot sense haver demanat res!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez),  LCR Fotografia,  Laura Candela – Podología general y pediátrica, David Nadal i Almudena GR

UTCDP

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*