UTCDP novetats

Noticies i novetats del repte grupal del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

UTCDP ultra trail ciutat dels ponts

Com ja anunciarem a Raül el van entrevistar en el programa A córrer de la ràdio de À Punt! ací us deixem l’enllaç per poder escoltar al nostre ambaixador! podeu avançar la entrevista al minut 37’30” si voleu escoltar de què van parlar.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/a-correr/07-11-2020-a-correr

Més coses, estem ja organitzar el desenvolupament i croquis del track amb els responsables dels avituallaments i els/les esportistes que ens acompanyaran en alguns trams. Si vols tirar-nos una maneta pots posar-te en contacte amb qualsevol de nosaltres quatre.

Tenim una novetat i com molta gent està pendent de per on passarem i quina ruta anem a seguir, podreu el dia del ultra fer-nos un seguiment en directe i online del repte gràcies al Gps live del Garmin, us facilitarem l’enllaç el dia 21 de novembre per les xarxes socials i podreu veure en temps reial per on anem i els nostres temps de pas.

Som conscients de la situació extraordinària que passem per aquesta raó estem dia a dia pendents de les publicacions oficials de l’estat i de l’autonomia i també en contacte amb el COLEF CV per que ens assessoren de tot el que podem i no podem fer.

Per últim i no menys important, destacar com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez)

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*