ULTRA TRAIL CIUTAT DELS PONTS (UTCDP)

Nou projecte esportiu que tenim entre mans! Feia temps que ens rondava pel caps i ací us el presentem!
Ultra Trail ciutat dels ponts! Aventura de 90 km i quasi 4400m. de desnivell acumulat coronant els cims més característics de les nostres muntanyes (Montcabrer, Menejador, Serreta, Pic Castellar, Alt de les pedres, Sant Antoni… ).
Ultra trail ciutat dels ponts Alcoi
Davant de la situació excepcional que tenim i la suspensió de la Costa Blanca Trail els esportistes que disfrute entrenant vam decidir tindre un objectiu per continuar treballant de valent en allò que ens apassiona i així ho estem fent!
Rubén Bou, Raül Jordà, Eric Biosca i Pau Ferrer farem el pròxim 21 de novembre aquest ultra trail de semi-autosuficiència, amb l’ajuda dels nostres i les amigues, amics, companys i companyes que mai fallen!
Pau Ferrer, Eric Biosca, Raül Jordà i Rubén Bou
Volem que aquest repte siga part vostra també i que disfruteu igual que ho farem nosaltres! Si voleu animar-vos a fer aquesta aventura amb nosaltres sou benvinguts! Tant si voleu fer-ho complet o acompanyar-nos un tram. Al mateix temps, si se vos ocorre alguna idea o voleu col•laborar amb alguna coseta o simplement animar-nos, ens encantaria que formareu part d’aquest repte.
Tenim algunes cosetes en ment i possibles col•laboracions, que poc a poc us anirem descobrint!
En equip l’esport es fa gran! Salut i muntanya!
Ultra Trail Ciutat dels ponts Alcoi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*