Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

Continuem amb les novetats i les primícies! Ací us presentem el Logo que ens ha fet un íntim nostre, Omar Giménez, esperem que us agrade!

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

El logo vol transmetre mitjançant la lletra una traçada robusta, com serà el track que recorrerem. Podeu observar el barranc del Cint que és la icona de la nostra ciutat i una silueta molt reconeguda de la nostra zona i que aquest recorregut sols ha fet més que començar i el fet que la traça s’amaga és degut a que les rutes per muntanya no sempre segueixen un camí obvi. Així que esperem que us agrade, a nosaltres ens encanta!

Davant de la situació excepcional que vivim i el toque de queda ens hem tingut que adaptar als nous horaris, la nostra idea era eixir a les 24.00 hores afrontar la nit amb frescura i tindre un marge de 16-20 hores per fer el ultra trail. Ara tenim una altra planificació, eixirem a les 06:15 i tindrem 17h 45’ per fer el repte si el toque de queda és a les 24.00 hores o una hora menys si es tanca la paradeta a les 23.00 de la nit. Caldrà “apretar el culet un poquet!”. Ningú ens va dir que fora fàcil!

En breu publicarem els temps de pas pels cims i pels avituallaments i així poder organitzar-se i planificar amb els amics que ens van a tirar una maneta i ens faran més fàcil el repte.

Per acabar, com no agrair el comerç local d’Alcoi que està i ens ajudarà en aquesta aventura:

Urban Running, PowerGym Nutrition, Punto&tacón, Kiko Training, Carnisseria Paco y Ana Murillo, Rosa López Quiromassatge i PF Entrenaments.

Estem molt motivats per veure com esteu animant-nos dia a dia i com heu fet del nostre repte una aventura conjunta i amb ganes de seguir-la

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG i Pau Ferrer Albero

 

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments PowerGym Nutrition  Urban Running Punto&tacón Kiko Training  Carnicería Paco y Ana (Murillo)      Rosa López Quiromasaje Omar Lanegan

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*