Finishers UTCDP

Ho hem aconseguit! Hem completat el UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.


Captura

Encara estem de ressaca emocional i esportiva del dissabte! Tot allò que havíem pensat, que ens havíem imaginat, doncs va passar! Va ser un dia brutal! I encara estem tremolant de l’acollida, l’ajuda de la gent i els ànims que ens vau dedicar!

Vam dir que sols amb la vostra ajuda podria ser possible, però és que gràcies a la vostra ajuda no va ser possible, va ser tot un èxit! El bon ambient, el companyerisme, la dedicació i il·lusió que ens vau transmetre no te preu! Ens vau fer volar fins a la nostra meta!

Quin luxe estar rodejat de vosaltres! Encara tenim la pell de gallina i no era per la «frescoreta» si no per les emocions i els sentiments que ens transmetíeu! Vau fer que ens fora fàcil fer el difícil! Pense que no ens enganyem quan diguem que vam disfrutar tots i totes i el més important, vam fer disfrutar!

Què ens quedem d’aquest repte? El grup que hem fet, l’esperit de superació, el treball en equip, que tots junts fem les coses grans i l’estima que ens heu transmès!

Una abraçada molt gran a tots els que heu fet possible aquesta bogeria, amics, amigues, companys, companyes i patrocinadors i col·laboradors, amb vosaltres tot és més fàcil!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez), LCR, Laura Candela – Podología general y pediátrica , David Nadal Dietista-Nutricionista i Almudena GR

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG , Pau Ferrer Albero, Jorge Vicedo Contreras, Andrés Astrúa, Juan Cancio verdu tarraso i Raul cordoba adrian

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments Fotos de Rafa Bichero, Ull del moro, Titanes de piedra, Omar lanegan i Almudena Gil

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*