Especialidades

Planificació i Entrenaments Personals

Pau Ferrer Entrenador

L’entrenador personal és un professional en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que garanteix el control de les variables relacionades amb la salut i el rendiment esportiu. El treball ve marcat per una avaluació prèvia individualitzada per obtindre, motivar, educar i desenvolupar un programa específic d’entrenament segur i efectiu, adaptant-se al estat de salut, capacitats, necessitats i metes de l’esportista.

Els objectius del personal training són diversos: millorar el rendiment esportiu, buscar o millorar la salut, aconseguir el pes idoni, augmentar massa muscular, iniciar-se en un esport, adquirir i mantindre hàbits esportius, previndre i recuperar-se de lesions, preparar oposicions…

Planifiquem entrenaments personalitzats tant per a esportistes populars, amateurs com professionals.

Una planificació individualitzada és l’eina essencial de qualsevol activitat esportiva amb èxit.
Perquè l’esportista aconseguisca el seu objectiu i el màxim rendiment possible, cal conèixer, on érem, on som i on volem arribar; i constantment vetllar perquè la suma del diferents factors segueixen el mateix camí. D’aquesta manera optimitzarem tots els recursos que es tenen a l’abast, provocant una major motivació, confiança i compromís a l’hora d’aconseguir els reptes .
L’esforç, la dedicació, l’ambició personal i la humilitat són els pilars fonamentals per gaudir i superar-se dia a dia.

“TU ET MARQUES LA META, NOSALTRES T’ENSENYEM EL CAMÍ”

Readaptació lesions

Readaptación de lesiones deportivas

La pràctica esportiva no està exempta de presentar certs riscos que influeixen en la salut i en l’estat de l’esportista. L’aparició de certs condicionant que redueixen el rendiments esportius com les lesions, son riscos propis de l’activitat que estem desenvolupant.

Una bona estratègia d’intervenció, readaptació i prevenció de lesions, a més d’uns bons programes i protocols d’actuació davant la lesió, ens garanteix que l’esportista tingui confiança i que torne a rendir al seu màxim nivell. Reduint la probabilitat de que es produïsca qualsevol tipus de lesió posterior o de recidives.

“RECORDA QUE NO TRACTEM LESIONS, TRACTEM ESPORTISTES AMB LESIONS”

Preparació Física Específica

Entrenamientos específicos

Una bona optimització de les capacitats físiques i tècniques produirà un augment en el rendiment esportiu. Millorar l’estat de forma i de salut es fonamental per millorar en l’esport

El preparador física treballa per millorar les aptituds i desenvolupar les qualitats físiques mitjançant exercicis específics de l’esport practicat, perquè hi haja una optimització dels recursos emprats per l’esportista, obtenint el màxim rendiment possible.

“NO TOTS ELS QUE S’ESFORCEN TRIOMFEN, PERÒ TOTS ELS QUE TRIOMFEN S’HAN TINGUT QUE ESFORÇAR”

Servicis

Esports i Activitat física
 • Run
 • Trail-Running
 • Tècnica de carrera
 • Triatló
 • Natació
 • Padel-tenis
 • Surf
 • Golf
 • Esquí-snowboard
 • Musculació
 • Motociclisme
 • Hockey
 • Patinatge

Esdeveniments importants
 • Pla embaràs
 • Pla boda
 • Prevenció lesions
 • Oposicions (policía, bombero, etc)

Nutrició

Nutrición deportiva

El dietista-nutricionista és un professional graduat en nutrició humana i dietètica, amb capacitat per intervindre en l’alimentació d’una persona o un grup, tant per aquells que estan en un bon estat de salut com els que necessiten un règim terapèutic o necessiten una alimentació esportiva.

L’educació nutricional és la principal tasca sempre tenint en compte les necessitats fisiològiques, preferències personals, socioeconòmiques i culturals de totes les persones.
El nutricionista esportiu té l’objectiu de millorar el rendiment del esportista per obtindre rendiment i resultat, obtenint una millor i ràpida recuperació dels esforços.

Els aspectes a treballar son l’adequació de les ingestes al pla d’entrenament, l’estil de vida i al objectiu personal amb una correcta hidratació. Assessorant mitjançant una planificació correcta i una suplementació específica en cas que es requerisca per cada objectiu personal.

“SERVIS-TE DELS ALIMENTS PER OBTINDRE EL MÀXIM RENDIMENT AL TEU ENTRENAMENT”

Planificacions i Entrenaments Grupals

Entrenamientos grupales

En els entrenaments grupals, el entrenador dissenya un pla d’entrenament orientat pel repte del grup (per exemple: trail solidari, mitja marató, triatló, iniciació al running, etc). Planificant una sessió a la setmana on millorar conjuntament amb el objectiu marcat.

D’aquesta manera mitjançant el treball cooperatiu i cohesionat es facilita la implicació en tot el procés d’entrenament. A banda, els companys ens faciliten que tots els esforços que fem semblen no ser tant durs, ja que la motivació, competitivitat i les ganes d’entrenar sempre es mantenen elevades, a més de fomentar la sociabilitat que garanteix l’èxit dels seus components.

Servicis

Run
Trail Running
Triatló
Natació
Funnatural (Entrenament funcional outdoor)
Salut-antisedentarisme
Padel-tenis
Prevenció lesions
Oposicions

“CREA UN BON GRUP, ESPECIALMENT QUAN EL QUE VULLGUES FER ÉS DIFICIL. ELLS T’AJUDARAN A CRÈIXER”