Finishers UTCDP

Ho hem aconseguit! Hem completat el UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.


Captura

Encara estem de ressaca emocional i esportiva del dissabte! Tot allò que havíem pensat, que ens havíem imaginat, doncs va passar! Va ser un dia brutal! I encara estem tremolant de l’acollida, l’ajuda de la gent i els ànims que ens vau dedicar!

Vam dir que sols amb la vostra ajuda podria ser possible, però és que gràcies a la vostra ajuda no va ser possible, va ser tot un èxit! El bon ambient, el companyerisme, la dedicació i il·lusió que ens vau transmetre no te preu! Ens vau fer volar fins a la nostra meta!

Quin luxe estar rodejat de vosaltres! Encara tenim la pell de gallina i no era per la “frescoreta” si no per les emocions i els sentiments que ens transmetíeu! Vau fer que ens fora fàcil fer el difícil! Pense que no ens enganyem quan diguem que vam disfrutar tots i totes i el més important, vam fer disfrutar!

Què ens quedem d’aquest repte? El grup que hem fet, l’esperit de superació, el treball en equip, que tots junts fem les coses grans i l’estima que ens heu transmès!

Una abraçada molt gran a tots els que heu fet possible aquesta bogeria, amics, amigues, companys, companyes i patrocinadors i col·laboradors, amb vosaltres tot és més fàcil!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez), LCR, Laura Candela – Podología general y pediátrica , David Nadal Dietista-Nutricionista i Almudena GR

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG , Pau Ferrer Albero, Jorge Vicedo Contreras, Andrés Astrúa, Juan Cancio verdu tarraso i Raul cordoba adrian

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments Fotos de Rafa Bichero, Ull del moro, Titanes de piedra, Omar lanegan i Almudena Gil

UTCDP, ultimes novetats

Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.
UTCDP

Ja entrem en el compte enrere, 3 dies ens queden pel nostre repte, per allò que ens hem esforçat, treballat i estem suant per fer-ho el millor possible! Ja ho tenim ahí!

Hem rebut l’ajuda i l’assessorament de David Nadal amb la dieta a seguir la setmana prèvia a l’ultra, igual que en l’estratègia de nutrició i hidratació pels 90 km! La nutrició és un pilar fonamental en les carreres de llarga distància i on anem a utilitzar tots els productes de PowerGym Nutrition com són barretes, gels, sals, isotònics i recovery que ens han anat i ens van tant bé en les curses de trail running.

Tenim una sorpresa i uns “detallets” que esperem que estiguen preparats pel divendres i així poder compartir-ho amb tots els que esteu seguint aquest repte! No farem cap espòiler, però us agradaran, estem segurs!

Us recordem que podreu seguir com anem avançant en el recorregut gràcies al Garmin Live i farem stories i pujarem fotos i vídeos en les xarxes socials de PF Entrenaments (Instagram, facebook i twitter), perquè vegeu per on estem passant i quina careta fem!

Pel dissabte volem apel·lar al sentit comú de tots els que ens acompanyareu, participareu i ens ajudareu, per favor recordeu que cal seguir els protocols Covid19, evitem massificar-se, mantenim les distàncies de seguretat, evitem tocar-se i xocar les mans, utilitzem hidrogel i fem ús de la mascareta.

D’altra banda, volem fer conscient als amics i amigues que ens acompanyaran de la responsabilitat personal en aquesta situació, i que si qualsevol persona té símptomes, si ha estat en contacte amb algú que ha donat positiu, per favor, ens faça el seguiment des de casa. Si a qualsevol de nosaltres ens passa això serem els primeres en tindre cabet i per molt que ens dolga quedar-se a casa, esperem que ho entengueu.

Per últim volem insistir en el sentit comú dels compis que ens acompanyaran en alguns trams, per adaptar-se al ritme dels 4, ja siga anant més ràpid o més lent del que esteu acostumats.

Per finalitzar volem transmetre com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors que ens ho faciliten tot sense haver demanat res!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez),  LCR Fotografia,  Laura Candela – Podología general y pediátrica, David Nadal i Almudena GR

UTCDP

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

UTCDP novetats

Noticies i novetats del repte grupal del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

UTCDP ultra trail ciutat dels ponts

Com ja anunciarem a Raül el van entrevistar en el programa A córrer de la ràdio de À Punt! ací us deixem l’enllaç per poder escoltar al nostre ambaixador! podeu avançar la entrevista al minut 37’30” si voleu escoltar de què van parlar.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/a-correr/07-11-2020-a-correr

Més coses, estem ja organitzar el desenvolupament i croquis del track amb els responsables dels avituallaments i els/les esportistes que ens acompanyaran en alguns trams. Si vols tirar-nos una maneta pots posar-te en contacte amb qualsevol de nosaltres quatre.

Tenim una novetat i com molta gent està pendent de per on passarem i quina ruta anem a seguir, podreu el dia del ultra fer-nos un seguiment en directe i online del repte gràcies al Gps live del Garmin, us facilitarem l’enllaç el dia 21 de novembre per les xarxes socials i podreu veure en temps reial per on anem i els nostres temps de pas.

Som conscients de la situació extraordinària que passem per aquesta raó estem dia a dia pendents de les publicacions oficials de l’estat i de l’autonomia i també en contacte amb el COLEF CV per que ens assessoren de tot el que podem i no podem fer.

Per últim i no menys important, destacar com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez)

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

UTCDP last big run

Últim entrenament llarg abans del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.
Aquest dimecres tindrem més novetats així que estigueu atents i atentes!
Un espòiler, a Raül el van entrevistar en el programa A córrer de la ràdio de A Punt! No podem tindre millor ambaixador!
 
No tot té que ser córrer, també tenim temps a fer els moniatos!
 
“En equip l’esport es fa gran!”
 
Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG, Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo
 
Orgullosos i devanits dels nostres patrocinadors i col·laboradors
 
PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan

Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

Continuem amb les novetats i les primícies! Ací us presentem el Logo que ens ha fet un íntim nostre, Omar Giménez, esperem que us agrade!

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

El logo vol transmetre mitjançant la lletra una traçada robusta, com serà el track que recorrerem. Podeu observar el barranc del Cint que és la icona de la nostra ciutat i una silueta molt reconeguda de la nostra zona i que aquest recorregut sols ha fet més que començar i el fet que la traça s’amaga és degut a que les rutes per muntanya no sempre segueixen un camí obvi. Així que esperem que us agrade, a nosaltres ens encanta!

Davant de la situació excepcional que vivim i el toque de queda ens hem tingut que adaptar als nous horaris, la nostra idea era eixir a les 24.00 hores afrontar la nit amb frescura i tindre un marge de 16-20 hores per fer el ultra trail. Ara tenim una altra planificació, eixirem a les 06:15 i tindrem 17h 45’ per fer el repte si el toque de queda és a les 24.00 hores o una hora menys si es tanca la paradeta a les 23.00 de la nit. Caldrà “apretar el culet un poquet!”. Ningú ens va dir que fora fàcil!

En breu publicarem els temps de pas pels cims i pels avituallaments i així poder organitzar-se i planificar amb els amics que ens van a tirar una maneta i ens faran més fàcil el repte.

Per acabar, com no agrair el comerç local d’Alcoi que està i ens ajudarà en aquesta aventura:

Urban Running, PowerGym Nutrition, Punto&tacón, Kiko Training, Carnisseria Paco y Ana Murillo, Rosa López Quiromassatge i PF Entrenaments.

Estem molt motivats per veure com esteu animant-nos dia a dia i com heu fet del nostre repte una aventura conjunta i amb ganes de seguir-la

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG i Pau Ferrer Albero

 

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments PowerGym Nutrition  Urban Running Punto&tacón Kiko Training  Carnicería Paco y Ana (Murillo)      Rosa López Quiromasaje Omar Lanegan

Noticies i novetats del repte grupal del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

Primer de tot volem agrair l’acollida i les mostres d’apreci de molta gent que ens ha arribat, ens ha anima’t i ens ha donat suport per fer aquest desafiament. Al mateix temps tots aquells amics i amigues que ens acompanyareu diversos trams, no podríem escollir millor companyia
 
També estem molt agraïts perquè responsables del comerç local d’Alcoi s’han oferit a tirar-nos una maneta en aquesta aventura motivats per l’estima a la muntanya, a l’esport i fruit d’una gran generositat. Aquestos negocis són: Urban Running, PowerGym Nutrition, Punto&tacón, Kiko Training, Carnisseria Paco y Ana Murillo, Rosa López Quiromassatge i PF Entrenaments que aportaran el seu granet d’arena aquesta peripècia.
 
Estem molt orgullosos i devanits que ens doneu suport, que ens animeu dia a dia i de contagiar-nos la vostra il·lusió en aquesta gesta grupal.
 
Cada dimecres publicarem les novetats que hem tingut en la preparació i organització d’aquest esdeveniment, tenim moltes idees i ens arriben moltes propostes!
 
Recordeu que: “En equip l’esport es fa gran!”
trail ciutat dels ponts Alcoi
Ruben Bou Garrigos , Raül Jordà , Eric BG i Pau Ferrer Albero
 
#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments PowerGym Nutrition Urbana Running Punto&tacón Kiko Training Carnicerias Paco y Ana i Rosa López Quiromasaje

UTCDP El Nostre

UTCDP

UTCDP

Article del El nostre i Dany Vilaplana on explica molt bé el nostre repte grupal!
A pel UTCDP!

En equip l’esport es fa gran!
Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG i Pau Ferrer Albero

#trailrunning
#enequiplesportesfagran

Col·laboracions: #pfentrenaments PowerGym Nutrition  Urban Running Punto&tacón Kiko Training

ULTRA TRAIL CIUTAT DELS PONTS (UTCDP)

Nou projecte esportiu que tenim entre mans! Feia temps que ens rondava pel caps i ací us el presentem!
Ultra Trail ciutat dels ponts! Aventura de 90 km i quasi 4400m. de desnivell acumulat coronant els cims més característics de les nostres muntanyes (Montcabrer, Menejador, Serreta, Pic Castellar, Alt de les pedres, Sant Antoni… ).
Ultra trail ciutat dels ponts Alcoi
Davant de la situació excepcional que tenim i la suspensió de la Costa Blanca Trail els esportistes que disfrute entrenant vam decidir tindre un objectiu per continuar treballant de valent en allò que ens apassiona i així ho estem fent!
Rubén Bou, Raül Jordà, Eric Biosca i Pau Ferrer farem el pròxim 21 de novembre aquest ultra trail de semi-autosuficiència, amb l’ajuda dels nostres i les amigues, amics, companys i companyes que mai fallen!
Pau Ferrer, Eric Biosca, Raül Jordà i Rubén Bou
Volem que aquest repte siga part vostra també i que disfruteu igual que ho farem nosaltres! Si voleu animar-vos a fer aquesta aventura amb nosaltres sou benvinguts! Tant si voleu fer-ho complet o acompanyar-nos un tram. Al mateix temps, si se vos ocorre alguna idea o voleu col•laborar amb alguna coseta o simplement animar-nos, ens encantaria que formareu part d’aquest repte.
Tenim algunes cosetes en ment i possibles col•laboracions, que poc a poc us anirem descobrint!
En equip l’esport es fa gran! Salut i muntanya!
Ultra Trail Ciutat dels ponts Alcoi

Fotos Memes d’EF

Normes d’educació física explicades mitjançant “memes” divertits.

Idees agafades del claustre virtual de #edufis i de la professora Yolanda Silveira

Espere que us agrade.

Amb l’educació física sempre guanyes!

A veure... Què no puc possar-me vaqueros en classe d'educació física_Arriba a classe amb el teu millor somriure cuida el materialDavant de les adversitats Disfruta amb el que fas Davant d'un conflicte... pensa abans d'actuarDona el millor de tu mateix L'aigua no fa mal! Lluita pels teus somnis i creu en tu mateix No demane que sigueu amics No embrutes els vestidors No importa allò que us diferència No patisques, si no t'ix... ací venim a aprendre No patiu! No vull bronques! no Però que el treball és en grup! Porta roba esportiva a classe Quan et senques alterat_da Recorda_ Sent-te orgullós_a Si deixes el treball per l'últim dia Si et molesta el monyo en la cara... Fes-te una coleta Si no entens alguna cosa... Si t'esforces... ho aconseguiràs Sigues Generos_sa(1) Vaig a dir una cosa_