FESTA DEL NADAL DEL IES PARE VITÒRIA

FESTA DEL NADAL DEL IES PARE VITÒRIA

Gràcies a la col·laboració de l’alumnat d’EF de 2n de Batx. i conjuntament amb el departament d’EF, tot el professorat i l’alumnat del Pare Vitòria vam organitzar la festa del Nadal.

Vam realitzar un torneig de futbol sala pels de 1r de Batxillerat, una gimcana pel primer cicle de l’ESO i unes curses de relleus amb disfresses pel segon cicle i els més majors!

Pensem que va ser un èxit i que va regnar la convivència, les ganes de gaudir i acomiadar de la millor forma el final d’un any diferent!

Moltíssimes gràcies a tots i a totes per fer-nos les coses més fàcils! Sense la vostra col·laboració no hagués pogut ser possible.

Bon Nadal i bones festes!

Amb l’educació física sempre guanyes!

SETMANA VERDA D’EF

https://youtu.be/jLYz0aoAb_0

Des del departament d’EF del Pare Vitòria vam organitzar la setmana verda, unint-se al projecte d’una setmana molt animal i fer coincidir les excursions per anar a veure la protectora d’animals amb els més menuts! 

Amb tot l’alumnat del centre vam fer activitats al medi natural mesclant el senderisme, el plogging, la iniciació al trailrunning, el foment i estima per la natura i els animals! 

Sabem que hem causat nombroses “agulletes” però estem ben orgullosos de ser els causants i pensem que les recordaran amb estima! 

Amb l’educació física sempre guanyes!

INSIDE VOLUNTARIAT TRAIL SOLIDARI

Un grup de 28 alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat del #IES Pare Vitòria van col·laborar en l’organització del #Trail Solidari Alcoi i així ho van veure des de dins!

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra implicació. No podia tindre millor alumnes! ?

Som del pare i som de pxxx mare! ?

L’esport ens uneix, i recordeu que amb l’EF sempre guanyes!

Finishers UTCDP

Ho hem aconseguit! Hem completat el UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.


Captura

Encara estem de ressaca emocional i esportiva del dissabte! Tot allò que havíem pensat, que ens havíem imaginat, doncs va passar! Va ser un dia brutal! I encara estem tremolant de l’acollida, l’ajuda de la gent i els ànims que ens vau dedicar!

Vam dir que sols amb la vostra ajuda podria ser possible, però és que gràcies a la vostra ajuda no va ser possible, va ser tot un èxit! El bon ambient, el companyerisme, la dedicació i il·lusió que ens vau transmetre no te preu! Ens vau fer volar fins a la nostra meta!

Quin luxe estar rodejat de vosaltres! Encara tenim la pell de gallina i no era per la «frescoreta» si no per les emocions i els sentiments que ens transmetíeu! Vau fer que ens fora fàcil fer el difícil! Pense que no ens enganyem quan diguem que vam disfrutar tots i totes i el més important, vam fer disfrutar!

Què ens quedem d’aquest repte? El grup que hem fet, l’esperit de superació, el treball en equip, que tots junts fem les coses grans i l’estima que ens heu transmès!

Una abraçada molt gran a tots els que heu fet possible aquesta bogeria, amics, amigues, companys, companyes i patrocinadors i col·laboradors, amb vosaltres tot és més fàcil!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez), LCR, Laura Candela – Podología general y pediátrica , David Nadal Dietista-Nutricionista i Almudena GR

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG , Pau Ferrer Albero, Jorge Vicedo Contreras, Andrés Astrúa, Juan Cancio verdu tarraso i Raul cordoba adrian

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments Fotos de Rafa Bichero, Ull del moro, Titanes de piedra, Omar lanegan i Almudena Gil

UTCDP, ultimes novetats

Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.
UTCDP

Ja entrem en el compte enrere, 3 dies ens queden pel nostre repte, per allò que ens hem esforçat, treballat i estem suant per fer-ho el millor possible! Ja ho tenim ahí!

Hem rebut l’ajuda i l’assessorament de David Nadal amb la dieta a seguir la setmana prèvia a l’ultra, igual que en l’estratègia de nutrició i hidratació pels 90 km! La nutrició és un pilar fonamental en les carreres de llarga distància i on anem a utilitzar tots els productes de PowerGym Nutrition com són barretes, gels, sals, isotònics i recovery que ens han anat i ens van tant bé en les curses de trail running.

Tenim una sorpresa i uns “detallets” que esperem que estiguen preparats pel divendres i així poder compartir-ho amb tots els que esteu seguint aquest repte! No farem cap espòiler, però us agradaran, estem segurs!

Us recordem que podreu seguir com anem avançant en el recorregut gràcies al Garmin Live i farem stories i pujarem fotos i vídeos en les xarxes socials de PF Entrenaments (Instagram, facebook i twitter), perquè vegeu per on estem passant i quina careta fem!

Pel dissabte volem apel·lar al sentit comú de tots els que ens acompanyareu, participareu i ens ajudareu, per favor recordeu que cal seguir els protocols Covid19, evitem massificar-se, mantenim les distàncies de seguretat, evitem tocar-se i xocar les mans, utilitzem hidrogel i fem ús de la mascareta.

D’altra banda, volem fer conscient als amics i amigues que ens acompanyaran de la responsabilitat personal en aquesta situació, i que si qualsevol persona té símptomes, si ha estat en contacte amb algú que ha donat positiu, per favor, ens faça el seguiment des de casa. Si a qualsevol de nosaltres ens passa això serem els primeres en tindre cabet i per molt que ens dolga quedar-se a casa, esperem que ho entengueu.

Per últim volem insistir en el sentit comú dels compis que ens acompanyaran en alguns trams, per adaptar-se al ritme dels 4, ja siga anant més ràpid o més lent del que esteu acostumats.

Per finalitzar volem transmetre com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors que ens ho faciliten tot sense haver demanat res!

PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez),  LCR Fotografia,  Laura Candela – Podología general y pediátrica, David Nadal i Almudena GR

UTCDP

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

UTCDP novetats

Noticies i novetats del repte grupal del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

UTCDP ultra trail ciutat dels ponts

Com ja anunciarem a Raül el van entrevistar en el programa A córrer de la ràdio de À Punt! ací us deixem l’enllaç per poder escoltar al nostre ambaixador! podeu avançar la entrevista al minut 37’30” si voleu escoltar de què van parlar.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/a-correr/07-11-2020-a-correr

Més coses, estem ja organitzar el desenvolupament i croquis del track amb els responsables dels avituallaments i els/les esportistes que ens acompanyaran en alguns trams. Si vols tirar-nos una maneta pots posar-te en contacte amb qualsevol de nosaltres quatre.

Tenim una novetat i com molta gent està pendent de per on passarem i quina ruta anem a seguir, podreu el dia del ultra fer-nos un seguiment en directe i online del repte gràcies al Gps live del Garmin, us facilitarem l’enllaç el dia 21 de novembre per les xarxes socials i podreu veure en temps reial per on anem i els nostres temps de pas.

Som conscients de la situació extraordinària que passem per aquesta raó estem dia a dia pendents de les publicacions oficials de l’estat i de l’autonomia i també en contacte amb el COLEF CV per que ens assessoren de tot el que podem i no podem fer.

Per últim i no menys important, destacar com d’orgullosos i devanits estem dels nostres patrocinadors i col·laboradors PF Entrenaments PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan (Omar Giménez)

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jorda, Eric BG , Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo Contreras

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments

UTCDP last big run

Últim entrenament llarg abans del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.
Aquest dimecres tindrem més novetats així que estigueu atents i atentes!
Un espòiler, a Raül el van entrevistar en el programa A córrer de la ràdio de A Punt! No podem tindre millor ambaixador!
 
No tot té que ser córrer, també tenim temps a fer els moniatos!
 
“En equip l’esport es fa gran!”
 
Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG, Pau Ferrer Albero i Jorge Vicedo
 
Orgullosos i devanits dels nostres patrocinadors i col·laboradors
 
PowerGym Nutrition Urban Running Punto&tacón Kiko Training Rosa López Quiromasaje Carnicerías Paco y Ana-C/.Murillo, 4 Omar Lanegan

Noticies i novetats del UTCDP, Ultra trail ciutat dels ponts.

Continuem amb les novetats i les primícies! Ací us presentem el Logo que ens ha fet un íntim nostre, Omar Giménez, esperem que us agrade!

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

logo ultra trail ciutat dels ponts Alcoi

El logo vol transmetre mitjançant la lletra una traçada robusta, com serà el track que recorrerem. Podeu observar el barranc del Cint que és la icona de la nostra ciutat i una silueta molt reconeguda de la nostra zona i que aquest recorregut sols ha fet més que començar i el fet que la traça s’amaga és degut a que les rutes per muntanya no sempre segueixen un camí obvi. Així que esperem que us agrade, a nosaltres ens encanta!

Davant de la situació excepcional que vivim i el toque de queda ens hem tingut que adaptar als nous horaris, la nostra idea era eixir a les 24.00 hores afrontar la nit amb frescura i tindre un marge de 16-20 hores per fer el ultra trail. Ara tenim una altra planificació, eixirem a les 06:15 i tindrem 17h 45’ per fer el repte si el toque de queda és a les 24.00 hores o una hora menys si es tanca la paradeta a les 23.00 de la nit. Caldrà “apretar el culet un poquet!”. Ningú ens va dir que fora fàcil!

En breu publicarem els temps de pas pels cims i pels avituallaments i així poder organitzar-se i planificar amb els amics que ens van a tirar una maneta i ens faran més fàcil el repte.

Per acabar, com no agrair el comerç local d’Alcoi que està i ens ajudarà en aquesta aventura:

Urban Running, PowerGym Nutrition, Punto&tacón, Kiko Training, Carnisseria Paco y Ana Murillo, Rosa López Quiromassatge i PF Entrenaments.

Estem molt motivats per veure com esteu animant-nos dia a dia i com heu fet del nostre repte una aventura conjunta i amb ganes de seguir-la

“En equip l’esport es fa gran!”

Ruben Bou Garrigos, Raül Jordà, Eric BG i Pau Ferrer Albero

 

#trailrunning #enequiplesportesfagran #pfentrenaments PowerGym Nutrition  Urban Running Punto&tacón Kiko Training  Carnicería Paco y Ana (Murillo)      Rosa López Quiromasaje Omar Lanegan